Lion Christ

I am using Skeleton Mecanim to animate my player, and all but one of my animations works fine. I have idle, run, jump, land, hurt, and attack. However, when I jump, the animation is only the very first frame of the animation and nothing else. Landing after jumping still plays the whole land animation. I am using no blend trees. In the SkeletonData inspector window, each animation is previewed correctly when play is clicked. I have tried Force updating the the animation clips, updating Spine-Unity script, and restarting Unity, but to no avail.

Another interesting thing is that if I create animation reference assets for said SkeletonData, and then play the game one time, a couple things happen.

1. I can no longer preview the jump animation via reference asset (jump animation still able to be previewed in the SkeletonData, all other animations still able to be previewed in reference assets)
2. When I click on the jump reference asset, I get an infinite number of errors cycling back and forth between the two following errors:
-NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object
Spine.Unity.Editor.SkeletonInspectorPreview.DrawTimeBar (UnityEngine.Rect r) (at Assets/Spine/Editor/spine-unity/Editor/Asset Types/SkeletonDataAssetInspector.cs:1146)...
-ArgumentException: GUILayout: Mismatched LayoutGroup.repaint
UnityEngine.GUILayoutUtility.BeginLayoutGroup (UnityEngine.GUIStyle style, UnityEngine.GUILayoutOption[] options, System.Type layoutType) (at <35bab3c7b0dc4999845bcfccc7758d96>:0)

This is the code referenced in the NullReferenceException:
var evRect = new Rect(barRect) {

Any ideas?
Lion Christ
  • Bài viết: 6

Harald

Please post questions only once, we will find them regardless of the subforum.

You can find an answer over at the other forum thread here:
One animation possibly bugged with Skeleton Mecanim
Hình đại diện của thành viên
Harald

Harri
  • Bài viết: 1932


Quay về Bugs